Tara lu’ reevaluare!!!


Dan Sova vinovatul fara vina demn de preoti si de mila! Iertati-mi va rog rima!!

DNA il cerceteaza in libertare dupa ce acum 2 luni il arestau..noroc in  procedura trasa de par a Parlamentului Romaniei, care si asa nu era respectata.

Cred ca justitia nu are voie sa-si ceara voie de la Parlament sa-si exercite putera in stat. Ca de asta vorbim despre separatia puterilor in stat…daca nu sa le dam si si pe alea dracului asa cum se duce tot neamul asta. Justita asa cum sunt acum lucruriel se subordoneaza Parlamentului atunci cand vine vorba de aplicarea legii. Da!! Nu-mi sariti in cap constitutionalistilor…stiu ca Parlamentul reprezinta puterea legislativa si ca jusitia aplica legea…doar ca se pare ca aici avem o exceptie juridica parlamentarea naosa romaneasca, adica vreau sa te cercetez prezumand de nevinovatie pe tine nene  din parlament si poate sa te si leg…ca doar se poarta, si nu pot. De ce? Pai, pentru ca tu nene ai imunitate…sa-ti traiasca!!

Cam nelegala reevaluarea asta a lui Sova cand se poate cand nu se poate!!! Avem o procedura nu o aplicam in totalitate ne dam seaman dupa….prea tarziu CC mai zice si ea ceva…ne razevaluam si ne dam la urma seama ca se poate si in librertate!!!

Cam trasa de par justiti asa…un fel de alba – neagra..depinde ce nume/culoare este imprimata pe bila si vede el justitiarul sub ce capac te baga..

Reclame

About this entry