Despre contrastele romanesti.


Stiu ca nu am mai scris de multa vreme. Cred ca sunt cam ruginita!!!  Stiu s-au intamplat multe..multe in lumea asta – despre care as fi vrut sa vorbesc dar nu am apucat

Avem un nou presedinte!!! Doamne ce binecuvantare…sa nu mai suport mistoul ala jigodesc!!!

Acum!!  Sa spunem lucrurilor pe nume – a fost un vot negativ – clar!!!  Ca asa functioneaza psihologia acestui popor – mereu  avem nevoie de un salvator – ca singuri nu ne descurcam. Astea sunt inca reminiscentele comuniste – delegarea responsabilitatii individulae asupra vietii proprii (pleonasm intentionat 🙂 ) unui alt „individ” – in cazul nostru unui presdinte – care sa poata fi responsabil de toate lipsurile din noi. Nu stiu daca ni se trage de la ortodoxie – stiu insa ca un protestant nu ar gandii niciodata asa!!!

Ponta – saracul – a pierdut pe mana lui proprie!!! Sa ai in primul tur +10%; sa organizezi alegerile  si sa fi atata de prost incat in 2 saptamani sa se duca dracului tot – si sa pierzi cu -10% – este o preformanta!!  Ca de furat s-a furat – asta este clar doar cau nu au putut ei fura cat am putut noi vota – vorba strazii!!! A pierdut pe ignoranta  si pe matiozitatea oamenilor din staff-ul lui – care i-au spus ca este zeu -si cand a cazut a cazut din Olimp.

Iohannis a castigat pe tacere!!! Pe non reactei agresiva!!!! Adica pe bunsimti!!  Nu a vrut sa intre in mocirla!!! Si de data asta i-a iesit …dar ma indoiesc ca in lumea de hiene politice romanesti va putea supravietiu cu asemena principii!! Ori va invata sa muste ori il vor linsa!!!!

Reclame

About this entry