D – Day Rosia Montana


Maine cica se decide…! Cum ce??? Raderea de fata pamantului a unor vaii si muntii sau creearea unei noi opere de arta din ceanura.
Sunt trista in primul rand cand ma gandesc ca s-ar putea ca maine sa-i doara pe aia din parlament in cot de tara si sa-si doreasca o spaga mare. Iar daca lucrurile stau asa ma tem ce ne-am luptat degeaba.

Ma mahneste cand vad ca totul se distruge si ca de tara asta se alege praful, ma mahneste sa vad cum ignoranta rade totul in calea ei.
Va imaginati ca la ora asta cartile sunt facute RMGC a dat spaga cui era de dat maine trebuie sa vada rezultatele propriilor actinui. Va imaginati ca sunt jucate deja cartile pentru sustinerea electorala in urmatoarele alegeri…si ca deja sponsorii sunt cunoscuti. Maine se va demonstra pentru cine este parlamentul in tara asta si pe cine reprezinta. Asa mai in limbaj mojic sa vedem manie cine are coaie!!

Daca ar fi sa se poata probabil ca ar amana si ar gasii un moment in care sa ne ocupe mintea cu altceva si sa treaca legea pe sestache, asta daca nu ar fi an pre-electoral. Poate ca asta este salvarea pentru Rosia Montanta. Ca ma gandesc ca totusi trebuie sa mai mobilizeze lumea la vot. Cumva la anul pe vremea asta. Si chiar daca multa lumea nu umple strada la mainifestatie in mod sigur numarul celor carora o sa li-se taie de votat va creste. De aceea cred ca o vor amana din lipsa de qvorum …pana cand ….cand vom uita ….

Eu asta cred ca se va intapla manie. Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate.

Reclame

About this entry