Spirit lipsa, suflu tot mai putin


Miting in Bucuresti sau plimare de duminica – diferenta nu este majora. si asta ma ingrijoreaza. pentru ca daca nu facem ceva ne vom transforma in niset muste din ce in ce mai putnie care bazaie pe la portile politcienilor.
Trebuie sa intelegem ca statul in casa, si privitul de la balcon nu ajuta..daca vrem sa schimabm ceva ttrebuie sa umplem strazile, trebuie sa fim incomozi, trebuie sa nu mergem pe unde vor jandarmii si pe strazi cu birouri.

Spiritul Rosia Montana are sa dispara si nu vom fi obtinut nimic daca nu ne mobilizam suficient de multi ca sa deranjanm. Azi am fost la DNA…pai si la ce bun…azi nu e nimeni la DNA- nu avem pe cine deranja.

Ca sa deranjam trebuie sa-i bolcam lui Ponta intrarea in Guvern ca sa stea devorba cu noi, sa mobilizam ceva, daca stam in propriul noastu perimetru cuminti ca niste catei escortati – nu vom obtine nimic.

Exsta o vorba….daca vrei sa atragi atentia presei internationle trebuie ori sa fim foarte multi – si nu suntem inca suficient – ori sa faci scandal si sa existe raniti. Da suna crunt ceea ce zic..dar daca ne plimabm pasnic nu se intampla nimic.
Peste inca 2 ani vom avea ceanura in apa si noi tot in strada vom manifesta pasnic.

Ne trebuie suflu…si tupeu

Reclame

About this entry