Bataie de joc la adresa sperantei…


Mi-e greata …. mi-e greata la drpt vorbind de toti cei care conduc destinele invatamantului romanesc!

In fiecare an niste tineri sustin un examen de maturitate – BAC – care a devenit o bataie de joc! In fiecare an se schimba ceva, in fiecare an cuiva i se pare ca ba e procentul prea mare, ba ca e prea mic.

Ceea ce s-a intmplat la liceul Bolinineanu este un abuz fara margini la adresa unor copii.

Daca la BAC se fac fraude, nu e vina lor. Ci e vina sistemului. In tarile civilizate BAC-ul se da cu profesorii de la clasa si credet-ma ca de aia nu e mai usor sau mai fraudabil. Dar a prechezitiona niste copii inainte de examen este dinoclo de o nesimtire fara margini -un abuz. Daca tot au venit militenii sa-i ridice din banca si sa-i duca la politie au intrebat daca nu cumva se mai aplica legislatia pentru minori avand in vedere ca limita de varsta este interpretabila? Si ca nu toata lumea are naeaparat 18 ani cand sustine BAC-ul si ca e total contraproductiv pentru starea emotionala a acelor copii ceea ce s-a intamplat.

Ma intreb in ce stare erau copii aia cand au sustinut examenul si cam in ce masura s-au mai putu concentrat.
A !! Sau ii tratam ca pe infractori de drept comun ca asa stie sa actioneze procuratura in Romania.

Revin si spun ….vinovatii nu sunt in clase sunt la inspectorat…ca de acolo se seteaza sau nu unele lucruri si daca tot vreti perchezitie de ce nu ati facut-o la inspectorat. Ca ei au organizat…

Demna atinutdine a procuraturii sa se apuce sa-i saboteze pe cei slabi ….

Perfect…cinste tie politie!!!

Reclame

About this entry