Baiatul care face cadou vise – Luca Di Fluvio


E o lectie ….o lectie de viata si o dovada.
Lectia e stranine. E stranie ca viata insusi. O poveste de iubire se naste din crima, amputare si durere.
Atata victima cat si calaul supravietuiesc si traiesc. Calaul se implineste, se imbogatieste ajunge cineva dar crimele nu-i dau pace. Mirosul mortii si al vinovatie ii bantuie viata si veninul nu inceteaza niciodata sa curga . E bogat prin furt, e implinit sexual prin viol cumpara cu bani si violenta identitati si vieti noi…dar linistea si pacea interioara nu se vor intoarce niciodata. Orcat ar incerca fata cu ochi de smarald cu degetul ciuntit si inspamantata ii vor urmarii in fiecare clipa de luciditate. Iar in absenta realitatii se va indeparta din ce in ce mai mult de viata si se va indepta din ce in ce mai mult catre moarte tarind insa si mirosind in fiecare zi a hoit in putrefactie.
De partea cealtalta victima sufera ingorzitor de teama trecutului. Doar ca trecutul se serge cu fiecare zi si viata in ciuda durerii isi urmeaza cursul. Vindecare ii daruiete iubire neconditionata, talent de a privi dincolo de chip, putere de a intelege tacerea durerii altora. Puterea de a renaste de a iubi din nou.
Degetul ciuntit de criminal nu va mai creste niciodata, dar lume si numerele se vor reinventa pentru noua degete si matematica se va pleca iubirii salvatoare renuntand la numarul 10. O lume se reinventeza din iubire si durere.
O lume ce cred eu merita vizitata de fiecare dintre noi macar odata in viata.

Reclame

About this entry