Feelings….


Da, se doarme la ora asta, şi asta e liniştitor, deoarece marea dorinţă a unei inimi neliniştite este să posede la nesfârşit fiinţa pe care o iubeşte sau să poată să scufunde această fiinţă, când timpul despărţirii a venit, într-un somn fără vise, care să nu se sfârşească decât în ziua revederii.

CAMUS

Exista oameni pe care ii uitam dupa ce usa se inchide in urma lor. Nu lasa nimic in urma nici regret, nici parfum nici soapte…nimic.
Exista oameni, insa – care apar rar in calea noastra – pe care ii vedem si mai rar, dar al caror parfum ne ramnae in nari. Sunt oameni pe care nu ii vezi cu lunile sau care pleaca de tot din viata noastra-si totusi simit mereu si mereu parfumul lor – caci ei sunt ca si briza marii nu o vezi mereu – dar o simit.
Exista mii de gesturi pe care oamnenii le fac pentru ca asa trebuie, gesturi sigur pe care le apreciem si le notam undeva ca atare – constienti fiind ca trebuie sa dam gestul cu urmatoarea ocazie inapoi – sau pentru ca asa trebuie.

Pentur mine, pentru sufletul din mine – singurul gest care are valoare ramane gestul al neastepta, nepregatit, negandit – al oamnenilor care imprasite un anumit parfum – chiar daca nu-i mai revezi niciodata – gestul acela sincer si profund ramane in adancul nostru si odata cu el si parfumul lasat in urma.

Viata le acopera in uitare pe toate. Le da cu praf le vopseste si totusi parfumul acela nu dispare niciodata e intodeauna undeva adanc cuibarit in sufletul nostru-pana la ceasul revederii. Uneori doar in vise…

Anunțuri

About this entry