A venit vara cu arestarea…


Titlui postului acesta este unul tragic-comic. Anul trecut a fost 21 iunie acum a fost 20 mai…asta e prioada in care se „finalizeaza” dosare cu talc sau cum?

Am inceptut sa ma obisnuiesc cum DNA face justitie in Romania si cum nu mai avem Parchet…si Tribunal…ca aia sunt niste prosti nu stiu sa faca justitie. Si gata toate le face DNA-ul. Si cum naiba sa face ca pana nu l-au eliberat pe Nastase nu s-au apucat sa salte pe altii.
Nu inteleg de ce singurele dosare care demonstreaza ca justitia este corecta in Romania sunt alea in care sunt implicati omeni politici…
Asa a fost arestat si Dinu Pilat in perioada comunista pe un crieteriu similar cu o politie similara.

Cred ca nu ne foloseste sa umplem puscariile de omeni care au avut functii inalte in statul asta. Cred ca justitia trebuie sa vegheze la aplicarea legii si la adevar…coruptie in Romaniai nu e numai unde vede DNA-ul, ci e la fiecare pas problema e ca acolo nu se face nimic.

Beccali a facut o afacere cineva i-a oferit sansa unui business de ziele mari, asa face orice om de afaceri Ministerul Apararii actioneaza dupa niste legi si norme..legi care nu le face Babiuc – da normal a semnat actul pentur ca el era Ministrul Apararii.

Stiu ca actul de justitie trebuie sa fie unul transparent si logic: ca de asta sunt 3 instante ca repectivele decizii sa fie verificate: si eu ma intreb daca primul complet achita al-2-lea condamana cine are dreptate: ca sunt doua decizii antinomice luate cu aceleasi probe. Daca judecatorii din al-2-lea complet au vazut ca exista lipsa de probe in prima decizie sau ca este o problema de rezolvat de ce nu au hotarat ca dosarul sa fie trimis in prima instanta spre rejudecare???

Dar da in prime-time e nevoi de circ iar Beccali era un personaj numai bun pentru asta. Probabil au vrut sa demonstreze ca e spumant pentru ca a furat si e talhar…Basescu a inceput sa numere tepele.

Asta este jutitia de la noi…nimeni nu judeca nimic asa cum trebuie ci doar cum li se pare ca ar trebuii sa fie. Probabil ca exita oamnenii care trebuie sa fie tapi ispasitori si care sunt urmartit si carora din cand in cand DNA-ul le gaseste o hiba scoasa din context si ii comanda.

Asta e justitia din Romania…legata la ochi de prostie.!

Reclame

About this entry