Ticalosenia Basista!!!!


Revenim la vesnica satira basciana…
Referendumul din 2009 – INVALID!!!!!

Pentru ca discutam despre revizuirea constitutie….si pentru ca iata Basescu a mai gasit un cui de batut in talpa USL -ului….

Vrand nevrand omul asta ne considera pe toti niste prosti si niste agramati…
Referenudumul din 2009 nu este Constittutional…nu pentru ca vreau eu, ci pentru ca incalcal Constitutia Romaniei in vigoare…eu inteleg ca pe Basescu il avantajeaza „bresele” din actuala Constitutie – dar chiar si asa tot neconstitutional ramnae – cu caracterul antidemocratic al lui Basescu ne-am obisnuit deja.

Deci asa cum in vara am urlat ca referednumul de suspendare al presedintelui era valid…asa va spun acum ca ala din 2009 nu este valid.
Doar pentru ca lui Basescu atunic i s-a organizat ad – hoc un referendum ca sa fie reales de bobor nu inseamna ca este valid.

Pentru a putea modificat constitutia Romaniei iti trebuie aprobarea Parlamentului inaine de al organiza si pentru ca legea funamentala a unui stat sa poata fi modificata trebuie sa existe o Comisie Parlamentara care sa faca o propunere de modificare care sa fie dezbatuta in plenul camerelor reunite ale Parlamentului si abia dupa se organizeaza referendumul.

IAR BASESCU NU A AVUT AVIZUL PARLAMENTULUI PENTRU REFERENDUMUL DIN 2009.

De ce cred ca este bun un Parlament bicameral….pentru ca inseamna mai multe dezbateri si pentru a consider ca este mai democratic. Cunoscand psihologia poporului Roman si stiind ca ne plac dicatorii mult de tot cred ca este varianta cea mai sigura…daca nu vrem sa ajungem iara cu un dictator.
Oricat mi-ar spune mie cineva nu se reduc atata de drastic cheltuielile statului Roman daca avem o singura camera cu 300 de parlamentari.
Nu a explicat Basescu niciodata conform carui principiu de reprezetare teritoriala a ajuns la cifra rotunda de 300????
Daca singrua scurgere ecomomica a Romaniei ar fi banii cheltuiti de Parlamentari am fi un stat bogat.

Doar ca Basescu iara se joaca cu psihologia poporului Roman este fix acelasi pattern: putin bogati – impotriva multor saraci…
Si da romanii sunt saraci lipiti pamantului in marea lor majoritate si practi surexciteaza exact principiul extremei de dreapta Legionare….si da intr-un stat extrem de saraca teoria asta tine: uite ba ala are si nu a muncit eu de ce nu am la fel ca el??? – asa gandim!!!
Si nu egalitata nu este o modalitate buna de viata ci este un mijloc de plafonare perfect.
Numai concurenta ne face sa ne miscam…
Trebuie sa inteegem de cand exista pamantul asta au exista oamneni bogati – din diverse motive si oameni saraci din diverse motive.
Poate ca ne nastem toti goi si poate ca asta ar putea sa ne faca sa ne gandim ca suntem egali…dar nu nu suntem. Fiecare se naste intr-un mediu, provine dintr-o familei si are un drum interior de parcurs: unii evolueaza altii involueza – asa este legea firii.
Inteleg ca ne roada invidia si ca dupa 40 de ani de comunism in care ni-sa bagat in cap ca suntem egali..doare cand vezi diferente…
Da stiu sunt bogati care s-au inavuti din furt este datoria organelor statului sa fie verificati si pedepsiti pentru faptele lor ilegale…dar si asa confiscand de la un bogat nu inseama ca dau unui sarac, ci doar ca pedepsesc infractiunea.

Asa stau lucurile in lumea asta…a visa la egalitate este utopic …pana si francezii de dupa Revoluia Franceza au inteles asta…

Doar natura stie de ce ne nastem unde ne nastem si in ce conditii traim…

Reclame

About this entry