Cand testoseronul se urca la cap si intepenese ultimul neuron…..


Eu pot sa inteleg ca Basescu sufera de un complex vizibil de inferioritate, manifestat prin prostie.
Pot sa inteleg ca dragostea pentru prima doamna il satisfae atat cat poate satiface musca excitata un crocodil – femela in calduri.
Dar, Doamne iarta-ma sa-ti pui status pe Facebook cu relatia pe care o ai cu un partid este dincolo de orice comentariu. Intelg ca voria sa o cearca pe Elena Udrea in casatorie doar in conditiile in care ar fi ajuns presedinte PDL si ar fi exicitat „nevoiele partidului” provocand orgasme spasmatice potentialuli curtezan.

Doar ca au inteles si cei de la PDL ca daca nu-i dau drumul lui Elena sa cante in curte la Cotroceni independent de ei, ii va parfuma cu atat gainat ca nu vor mai iesi in veci la lumina, si cum alta varianta nu aveau o hotara sa rupa relatia cu Basescu – provocant un status chanege pe facebook-ul lui Basescu…ESTE SINGEL… cu Elena Udrea.

La fel de logic este si sa faca un nou partid: o noua Romanie; o noua Constiututie o noua criza de personalitate si megalomanism.

Cat mai poate dura idiotenit aomului asta….mult foarte mult….
Omul asta este oglinda poporului roman…asa suntem in marea noastra majoriate…ticalosi ca Basescu.

––––––––––
up date : post scrioare Bascinaa catre Parlament.

DOAMNE MARE TI-E GRADINA INSA LUI BASESCU TOT NU-I AJUNGE.
4. Asigurarea protecţiei adecvate pentru sistemul judiciar şi instituţiile anticorupţie împotriva presiunilor nejustificate de orice natură. termen: imediat-permanent.

Ce vrea Basescu???
Protectie politica a sistemului juridic???/
Pai cine dracu trebuie sa protejeze pe cine ????
Pai Domnule Presedinte: justitia prin existena sa intiinseca ne protejeaza pe noi, inclusiv polticul. Ca daca protejeaza politiul justita ne-am lins pe bot de democratie. Ca asa facea G.G. Dej.

Eu nu inteleg zau…fraza…dar poate ma lumineaza si pe mine cineva

Anunțuri

About this entry