Dincolo de viata si de moarte….


Mila nu inseama drag de viata…..

Si totusi in fieare zi ne izbim de ea „e corada a carei vibratie te face sa navighezi prin viata, punandu-te in locul semenului pe care-l judeci. Il judeci, incerci sa-l intelegi, ii ierti multe. Asta nu-nseamna ca-l si iubesti.”_ I.Vulpescu

Uite de asta mi-e mie grata de oamenii milos…pentur ca ei nu iubesc.
De asta ma enerveaza preotii care in biserici predica despre mila lui Dumnezeu pentru oamneni. Pentru ca este o idiotenie curata. Dumnezeu nu si-a sacrificat fiul pentru noi din mila???? Mila ti-e de o fiinta pe care o ajuti, care este nevinovata si care nu are judecata sa se poata ajuta singura, care nu-ti aduce nici un beneficiu?
Pai pe principiul asta ar fi trebuit sa-i fie lui Dumenzeu mila si de copilul lui. Ah…nu vine popa in biserica sa spuna mila pentru oameni a fost mai mare.
Ce trebuinta avea Dumnezeu – CARE ARE JUDECATA – sa faca lumea si omul din mila???
Ce-i face omul lui Dumnezeu??? Nimic!!! Ii aduce beneficii?? Traia Dumneazeu de pe urma noastra????
Pai si atunci de ce tot invocam mila….ca aici e buba….
Asa suntem si noi oamnenii milos si smiorcaiti – farsori fara judecata – ne este mila, facem milonstenii – adica umblam cu cioara vopsita si o numim porumbel – egoism in relatiate – in schimb astepti iertare …deci nu nu e milostenie…e prostie
De asta lumea asta are atata rau in ea pentru ca ne e mila.
Ne e mila de ticalosi si nu-i starpim caci nu-i asa scoala asta a ticalosenie trebuie din mila transmisa din gura in gura si mostenitorilor.
Asta era sensul pentru care arabii taiau mincinosilor limba…nu ca pedeapsa fizica….nu ca semn…ci pentur ca acestia sa nu-i mai poata invata pe altii minciuna. Caci mimetismul este mama invataturii.
Aste este motivul pentur care taiau mana hotilor, ca sa nu mai poata invata mestesugul pentur ca nu-i asa ar fi trebuit sa arate invataceilor cum se face.
Si nu, asta nu supara nici un zeu. Raul nu putea fi decat asa starpit, pentur ca asta inseaman iubire de oameni sa actionezi cu judecata.

Noi, milosii ce facem? Din mila nu aplicam nici o pedeapsa, ca nu nu-i asa raul trebuie promovat…motiv pentur care el se specializeaza. Nu poti omora un criminal sau un violator nu-i asa pentru ca ii este mila de el. Daca el insa da viata unei progenituri care are aceleasi naravuri si provoaca si alte victime la ce bun mila???
De asta vorbeste Dumenzeu despre iubire: de aia vorbim fata de iubirea de aproapele nostru si nu despre mila…
Pentur ca iubirea presupune ajutor judecat spre binele celui pe care il iubesc.
Daca imi iubesc prieteniii atunic ii apar de rau…starpesc raul din jurul lor sub toate formele sale.
Altminteri nu facem altceva decat sa aruncam samana buna intre spini si sa nu intelem de ce nu creste.
Pai de asta nu crestem ca nu scoatam maracinii de la radacina, ci din MILA, ii lasam si pe ei intru-un colt, uitand ca samata este purtata de vand si ca astfel ei se inmultesc si devin tot mai multi.

SI TOATE PENTRU CA BISERICA VORBESTE TOATA ZIUA BUNA ZIUA DESPRE MILA …SI PROMOVEAZA PROSTIA.
LUMEA ARE NEVOIE DE IUBIRE SI JUDECATA…NU DE TEMENELI FARA SENS SUB POALA POPII.

Reclame

About this entry