KARMA IS A BITCH!!!


Mahatma-Gandhi-Quotes-Non-Violence-Day-Gandhi-Jayanti-Wallpapers

Adrian Nastase a fost eliberat ieri…si cred ca cineva la ora asta tuna si fulgera ca a fost asteptat in aplauze.
Da asa este multimea si in cazul lui Nastase se aplica: te iubesc- te aleg – te denigreaza – te urasc – iar apoi depinde de caracterul celui despre care vorbim.

Basescu a vrut sa-l distruga pe Nastase, ei dupa toata truda asta se pare ca i-a facut un serviciu.
Basescu a crezut ca poporul are cruzimea sa, doar ca poporul are si mila, iar Nastase a demonstrat ca are caracter. Si unul puternic.
Oamenii uita…, dar doar cu conditia ca raul pe care il provoaca un ins sa fie mai mare decat raul initial. Si atunci si numai atunci raul initial -fiind mult mai mic – este uitat. Fix asta a facut Basescu pentru Nastase.
Da l-a bagat in puscarie pe nedrept asta o vede si un copil de pe strada…vorbind intre noi in spatiul asta liber nu a putut sa -l agate pe Nastase cu fapte reale de coruptie din simplul motiv ca alea nu le-a facut singur…acolo sunt hartii si vrand nevrand ar fi tras dupa el pe multa lume…nu-i asa?
Si exact asta a fost punctul in care a gresti….
In capul lui sec, si-a imaginat ca daca dai lumii circ nu va mai iesii in Piata Universitatii sa strige….uite ca a iesti si in fata la Jilava si l-a aplaudat pe Nastase..si pe buna dreptate. Ce a gandti fanfaronul de la Cotroceni???
Pai simplu dupa ce in ianuarie 2012 poporul i-a umplut strada, si varand nevrand mai cu sila l-a sacrificat pe mirificul BOC, si-a imaginat ca poate sa impinga toata starea proasta a ecomonie romaniesti in „furtul”lui Adrian Nastase pentur afise electorale. Ca in caplul lui patrat a crezut ca oamenii nu vad padurea de pomi.

A trimis un porcuror idiot si ridicol sa spuna ca detinutul Nastase Adrian nu s-a indreptat ca si cum ar fi fost vreodata stramb de spate Adrian Nastase.
Nu a avut nicimacar atata minte cat sa o faca corect….ca lumea a vazut ca-i facatura. Nu e nimeni idiot.
Doar unul a crezut ca da circ si gata uitam ca ne chioraie matele in fiecare zi de foame si ca in perioada Nastase oricum ne chioraiau mai putin.

Eu atata astept…ca este urmatoarea etapa…sa vedem care este sfarsitul regimului lui Basescu…pentru ca nu-i asa la nesfarsit Dumnezeu nu perimite bataie de joc. KARMA IS A BITCH!!!

Reclame

About this entry