Tehnica pamantului parjolit….a fript pe Chelsea


Da stiu este redundant sa scri pe blog, despre meciul Steaua – Chelsea, dupa meciul de aseara.
Evident toata lumea vorbeste si va rog sa ma iertati dar nu pot sa tac nici eu.

Si deci, pe vremea in care turcii treceau destul de des la nordul Dunarii si Vlad Tepes sau Micrea cel Batran nu aveau suficienta aramata si tehnica ca sa-i doboare pe adversari parjoleau inaintea lor pamantul: adica dadeau foc la verdeata ca sa nu gaseasca hrana pentru cai, otraveau fantanile ca sa nu-si poata potolii setea, goleau si adreau toate satele prin care urmau sa teaca trucii ca nimeni sa nu-i poata ajuta si ca atunci cand avea loc confruntarea finala, adversarul sa fie slabit. Asa s-a dat lupta de la Calugareni – intr-o zona malstinoasa cu Mihai Viteazul, si multe altele pe care nu le stim.

Si asa a aratat echipa Stelei aseara, au parjolit pamantul in fata englezilor.

Nu a fost clipa in care englezii sa-si poata arata forta.
A fost incredibil, eu nu am mai vazut de mult atata daruire pe teren mai tineti minte noptile alea magice din 1994. De la meciul ala magnific din ’96 cu Anglia…aseara eu cred ca dupa gol englezilor le-a fost frica de suprteri…aveai senzatia ca toti vor navalii peste ei.

Si daca este ceva de apreciat in jocul Stelei de aseara, dincolo de tehnica si strategie, atunci trebuie sa vorbim despre unitate. Am vazut o echipa pe teren, care este capabila sa se ajute si sa se adune in jurul unui coleg obosit pentru al susitne.

Si uite de asta a fost aseara Steaua o echipa mare…pentru ca au fost un tot…a vrut
Si indiferent de ce va fi la Londra au jucat minunat si asta nu se poate sterge niciodata.

11 -M batut cu sange rece…joc frumos si tehnic…demonstrand ca au talent, ca au viziune ca stiu sa inchida culuoare, ca stiu sa deschida jocul, ca stiu sa joace cu mingi inalte, ca stiu sa dribleze.
La cum au jucat baietii aseara, eu cred ca putea sa vina si Dumnezeu pe ternen in locul unui englez si astia i-ar fi ras in nas si ar fi zis: ma carate ca asta este meciul meu.
Sa le tina Dumnezeu naravul….:-))))))

Iar pe mine daca am fost mai incantata de cat ar fi trebuit va rog sa ma iertati…dar na microbul.

Reclame

About this entry