Despre PONTA si UDMR. Despre cum ne schimba puterea..


Nimeni şi nimic nu poate determina un conducător demn de acest nume să îşi ducă până la capăt o promisiune, în clipa în care motivele datorită cărora a promis un anumit lucru au încetat a mai fi reale. În atare situaţie, un principe înţelept este obligat să facă uz de orice tertip pe care îl are la îndemână pentru a încălca o promisiune, sub aparenţa unui om cinstit şi onorabil. – Machiavelli

Nu intamplator m-am oprit azi asupra lui Machiavelli, Ponta trebuie sa se comporte machiavelic, dar nu nedemn. Pana la un punct am inteles ca trebuie sa dai mana uneori chiar si cu dracu ca sa-ti rezolvi anumite probleme,…dar atunci cand dai mania cu toti dracii…deja lucrurile nu mai fac sens.
Am inteles ca a luat UNPR-ul inapoi la patria mama, chit ca nu se justifica atitudinea…dar dupa ce toata lumea a spus nu UDMR-ului acum ii pune viceministrii????

Revin la ce spunea Machiavlelli: in clip ain care motivele datorita carora a facut o promisiune au incetat sa mai existe, atunci este obligat sa gaseasca tertipuri pentru a incalca o promisiune ramanand cinstit si onorabil. Cred insa ca Ponta deja nu mai este ceea ce si-a dorit…schimbarea este vizibila si o simtim cu totii. Povestea asta ca Bruxelles impune, face si drege deja este de domeniul trecutului,…ar putea sa mai dezumfle din gogoasa asta. Sigur ca nu ne dorim sa intram intr-un razboi al discursurilor cu UE dar nici UE nu poate sa ne dirijeze politica interna. UE se pleaca in fata vointei poporului si alegatorilor. Toata lumea a vazut ce s-a votat in noiembrie… nu mai inteleg frica fata de UE.

Asa cum nu inteleg de ce UDMR-ul trebuie mereu luat si batut pe spate ca un copil rasfatat..ca nu-i persecuta in tara asta nimeni..absolut din contra. Dar mereu li se da apa la moara si nu inteleg de ce?
Ce nu au? Au tara care se numeste UNGARIA..de ce le trebuie autonomie. Nemtii din Alsacia au autonomie teritoriala? Francezii din Germania au autonomie teritoriala? Bascii din Spania au autonomie teritoriala?? Sa fim serios de unde atat holocaust pe capul Ungurilor…zau exagereaza … iar Ponta ori a uitat de cine a fost ales si in numele caroro principii: DEMNITATE…este doar unul dintre ele. Il pomeneat destul de des domnule prim – ministru…acum unde este.

Sa nu uitati: SUNTETI IN NUMELE POPORULUI…si trebuie sa fiti demn de increderea care vi s-a accordat!!!

Fiecare decizie care stă la temelia comportamentului unui conducător nu poate să contrazică voinţa sau cuvântul poporului. „Cea mai bună fortăreaţă care poate să existe este faptul de a nu fi urât de popor, căci, chiar dacă are fortăreţe, fiind urât de popor, nu va fi salvat”. În momentul în care poporul pune mâna pe arme, întotdeauna va fi cel puţin un străin care le va veni în ajutor celor nemulţumiţi.

Reclame

About this entry