Balada trandafirului uscat


Am obosit ! Jur!

Am obosit sa-l mai vad imi inteapa privirea.

Miroase a planta pastrata prea mult in glastra fara apa proaspata. A intrat in putrefactie. Nu mai pot sa explic iaras ca lovitura de stat a fost doar o lovitura imaginara, ca nu s-a facut nici un abuz de putere …doar ca lipsa de comunicare a provocat prabusirea. Si iata explicatia pentru care presa a fost este si va fi mereu a 4-a putere in stat (n.B. PRESEDINTELE NU E PUTERE IN STAT – NU IN ROMANIA) – poti sa vrei sa faci orice  bine sau rau atat timp cat nu esti in stare sa comunici este egal cu zero.

Ieri se uita trandafirul in jur si observa ca petalele sale sunt cazute in jur…nu mai are, acum, decat tepi si daca incerci sa te apropi sa-l scoti din glastra evitand astfel disolutia plantei si macerarea ei – te ameninta si te inteapa. Nu mai este util, nu mai are frumusete trebuie sa stea ascuns si intr-o lume a visurilor pentru a rezista.

A vorbit despre economie?? Ca vine X si Y companie in Romania….cu ce drept si in calitatea de ce???

Ameninta cu insititutiile statului pe care si le-a subordonat de atata vreme si le felicita ca au tinut piept loviturii de stat. Ma tot mir, dar nu inteleg de ce …ca doar nu ne puteam astepta la altceva. Atata cerneala a curs explicand  de ce s-a uscat trandafirul de la Cotroceni, ca discutia a devenit deja redundant. Am ajuns sa scriu pleonastme.

A si cred ca se poate sterge la bot cu intrarea in spatiu Schengen. In nici un caz! Decat daca sunt aia nebuni de-a binelea.

Anunțuri

About this entry