Romania stat anarhic!


Folosesc cam des in ultima perioada termenul de anarhie.

Anarhie ,din punct de vedere politic, inseamna lipsa unei puteri centrale.

Si da, Romania, nu are conducere, de luni de zile degringolada creste. Si nu ma refere aici doar la faptul ca Basescu, exponentul unui regim ce-si da duhul, ci si la USL care in ciuda faptului ca au avut suficiente pargii in mana nu au reusit sa comunice mai nimic.

Multi dinter cei care au stat la referendum acasa nu au stat pentru ca-l sprijina pe Basescu, ci pentru ca nu au inteles motivatia USL. Cei care au mers la vot sunt cei care erau clar convinsi ca nu se mai poate asa.

Din punctul meu de vedere Basescu trebuia suspendat pentru ca:

1. Marea Neagra nu e lac rusesc. – si cu declaratia asta nu le-a facut nici rusilor nici americanilor nici un compliment. Romania, Bulgaria, Ucraina au placa continentala si apa nationala in Marea Neagra.

2. Numai Musollini mai trasa axe. Indiferent pe cine prinzi in axa, cineva ramane afara si asfel se simte jignit. Bucuresti – Londra – Washington…a fost o prostie. Berlinul, Parisul, Londra, Bruxelles …de ce nu. A cu ei Basescu nu vrea sa coabiteze.

3. A abuzat de prerogativele sale constitutionale si si-a depasit atributiile. Oameni buni, odata pentru todeauna – Presedintele nu face reforme interne. Partea de admistrare economica a statului in Romania, conform Constitutie nu se face decat de catre GUVERN – cu aprobarea PREALABILA a PARLAMENTULUI. De ce anunta Basescu taierile salariale…cu ce drept??

4. Basescu este un caracter dictatorial o vede toata lumea. El are senzatia ca suntem pe un vapor. Ei de acum inainte domnule capitan aveti doar titlul…sa vedem…cum va aranjati cu asta.  Da, domiciliul dvs. este la Cotroceni…dar atata tot.

_______________________________

Astea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Basescu trebuia suspendat. La astea as mai adauga doua lipsa de caracter si educatia zero. Avem un Presedinte marlan si sarlatan..cred ca Romania merita mai mult.

Dar fiecare voteaza ca vede diminteata in oglina…si se pare ca sunt multi dintre cei care seamana la caracter cu Basescu.

Trist..foarte trist…

Anunțuri

About this entry