„…obstacles do not exist to be surrendered to, but only to be broken.” Hitler


Urla singur ....la soare...de pe mare!

 

Citatul de mai sus apartine lui Adolf Hiler si Doamne cat mi-as fi dorit ca azi de dimineata sa nu trebuiasca sa  folosesc acest citat pentru a defini Romania de azi.

Pentru cei care inca mai cred ca Basescu este bun si nu minte va mai ofer inca un citat din Adolf Hitler, ca sa vedeti pentru cine ati stat acasa duminica…si poate acum veti judeca cu minte si nu cu…altceva:

I use emotion for the many and reserve reason for the few.

Adolph Hitler

Asta a facut Basescu in toata existenta sa, dar mai cuseama in ultimile saptamani. A folosit un limbaj demagogic si pasional pentru a instiga  la ura.

Revenind acum la votul de duminica, pentru ca Romania a votat si a votat in numar mare pentru jos Basescu. Din pacate thanks to Mr. Barosso si doamnei Merkel, lupta continua, este adevarat acum pe alte cai. In primul rand procentul celor care au mers la vot si il vor susspendat pe Basescu este de peste 80%. In conditii pe care le cunosc si cei care au votat:

 – fara sa se tina seama de noul recensamant –  ca na Institutul National de Statisica numara cu viteza melcului turbat,

– in conditii in care Basescu a boicotat referendumul ca el este presedintele poporului ales, dar de care fuge ca de dracu…dar ne reprezinta

=> cred ca CC se va spala pe maini ca Pilat si va trimite decizia in Parlament…ca in toamna Base sa poata urla:  uitait a fost lovitura de stat, traiul vostru nu s-a imbunatatit si deci votati PDL.

Nu pot sa nu-l valideze. Am sa fac acum un pleonast, dar ma veti scuza, majoritatea este prea mare ca sa poata fi ignorata, Ordonanta de Urgenta emisa de guvernul Ponta este inca in vigoare, Basescu urla din toti rarunchii ca a castigat…asa ca pentru CC singura posibilatea prin care poate sa nu si-l urce pe Basescu in cap, dar sa nu scoata nici poporul in strada este sa spuna ca Parlamentul trebuie sa decida.  Asta ar fi o solutie civilizata…dar cum cine dracu stie ce se mai intampla eu cred ca pana la urma va ajunge poporul in strada ca suntem din ce in ce mai multi.

Pe de alta parte cred ca incet incet se intampla cu UE ceea ce s-a intamplat cu Liga Natiunilor inainte de al 2-lea razboi mondial.

Nu inteleg cum UE permite in cardul ei un extremist dreapta Orban, care nu doar ca instiga la segregare nationala, dar se mai si amesteca in treburile interne ale unor state suverane.

Oare asta cum se numeste doamna Angela Merkel??Nu cumva asta este PUCH??

Ca tot ne-am invatat sa folosim cuvinte ale caror sens nu-l cunoastem. Ah.. dar acum nu mai este madam Macovei sa ne explice ce si cum, ca explicatii primim doar cand sunt in favoarea lor.

Pe de alta parte cred ca cei din UE nu-l vor mai lua de acum incolo pe Basescu in brate, ca nu mai are sprijin popular, iar daca nu il dam lu Merkel cadou sa-l tina ea la ea acasa … si sa-l curete de praf.  Si sa-i lumineze calea cu flacara democratiei basciene.

Caci poporul Roman a arata duminca lumii intregi si lui Merkel si lui Barosso ca stie ce este aia democratie si ca nu avem nevoie sa ne dea lectii ei.

Noi, poporul Roman, am spus ca nu-l mai vrem pe Basescu…sa puna mana si sa tina cont de noi, ca daca nu le umplem Bucurestiul de oameni si daca trebuie plecam cu furcile si lopetile la Berlin…altadata plecam la Viena…

It’s not the voting that’s democracy, it’s the counting.

Tom Stoppard (1937 – ), Jumpers (1972) act 1

Anunțuri

About this entry