E pur si mouve!


Cine? Ma veti intreba? Galileo Galilei se referea la pamant, eu ma refer la Romania. E pur si mouve!

Incet, incet ne revenim cu picioarele pe pamant. Iata ni s-a luat valul de pe ochi. Basescu isi da din ce in ce mai  des arama pe fata. Este un personaj grotesc! Cred ca Sferdelel mai rade asa. Cum sa spui cetatenilor romani ca tara lor nu-i poate proteja?!!! E peste orice fel de poate. Pai asa comandant este el, le spune soldatilor pe front sa dezerteze ca el nu-i poate apara de gloantele inamicului.!!!

Imbeciltatea este cel mai fin cuvant care sa defineasca caracterul lui.

Povestea cu intorsul spatelui nu o face pentru prima data! Dar s-a tot inghiti marlania asta: o face fata de sotia lui, o face fata de alti oameni in mod sigur…dar de data asta a intins prea mult coarda. Tragic nu este ca i-a intors spatele lui Andrei Marga, omul, tragic este ca presedintele nostru nu este in stare sa fie presedinte: atitudinea a fost a omul Traian Basescu vs. omul Andrei Marga. Doar ca realitatea de acolo era: Presedintele statului Romania  vs. Ministrul de Externe al statului Romania. Basescu nu trebuia sa-l i-a acasa pe Marga, nici sa si-l faca socru, ci trebuia doar sa stea sobru si sa asculte o replica….asa cum cere protocolul.  Dar toata povestea asta are si un lucur bun, pentru toti cei care mai credeau ca licheaua asta draceasca este simpatica si inteligenta – s-au lamurt si ei acum ca nu este nimic decat un part – un personaj de extracte joasa!!

Acasa insa acum alta discutie: Ponta trebuie sa plece la Consiliul European pe 28 iunie, dar iata prostul iara se baga in fata ca merge el. Oricum ar face, orice iar face nu va pleca Basescu, Ponta este seful guvernului.Like it or not! Si ideea cu a decide Parlamentul este demna de apreciere. Da! Romania este un stat Parlamentar, si da! Parlamentul trebuie sa decida! Asa este normal! Si uite asa incet incet va pricepe si Traian Basescu unde ii este locul!

E PUR SI MOUVE!

Reclame

About this entry